Muu perhe söi kirjolohta, jonka selkäruodon ja pään keitin hauen kanssa
Haudutettu hauki kaurakerma-misokastikkeella
7 dl vettä
1 sipuli
1 dl ylimaustettua tomaattikastiketta tai tomaattipyrettä kera neilikoitten ja pippurien
2 rkl misotahnaa
2 rkl soijakastiketta
2 rkl sokeria
1 rkl cayennenpippuria
1 hauki
1 kirjolohen selkäruoto
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk (2,5 dl) kaurakermaa
kourallinen persiljaa
Halkaise hauki poikittain saadaksesi sen mahtumaan kattilaan. Pese hauki ja kirjolohen selkäruoto. Poista molemmista kidukset. Kiehauta vesi sipulin, mison, tomaattikastikkeen ja soijakastikkeen kanssa. Lisää hauki ja kirjolohen selkäruoto. Ota pois levyltä ja hauduta 5 minuuttia. Ota kalat kattilassa. Ota lihat talteen ja laita tähteet takaisin kattilaan ja keitä kokoon, kunnes lientä on 2 dl jäljellä. Siivilöi, jäähdytä ja sekoita joukkoon jauhot. Kuumenna kaurakerma ja sekoita liemisuurus joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä 5 min. Lisää persilja. Tarjoa
Siinä hän jäähtyy. Haukea ja lohtahan siinä. |
Surkea kuva, mutta pistetään nyt lukijoiden kiusaksi. Höyry tässä kameran linssissä tulee kokookiehuvasta liemestä. |
Haukea, perunoita, maustekurkkua ,kukkakaalia, parsakaalia ja kastiketta. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti