Tarkkaa määrää lientä en muista, sillä maustekurkkujen teosta on jo aikaa enkä kiireiltäni(laiskuuttani) ehtinyt blogaamaan niitä vielä ja muistaakseni tein lientä aluksi liian vähän.
Maustekurkut
3 kg avomaankurkkuja
5 dl väkiviinaetikkaa
2,5 dl sokeria
1 l vettä
2 rkl rosepippureita
2 rkl mustapippureita
2 rkl maustepippureita
2 rkl sinapinsiemeniä
2 rkl neilikoita
1 kanelitanko
2 rkl korianterinsiemeniä
1 laakerinlehti
1 cm pala inkivääriä
1 dl tilliä
1 dl korianteria
Kuori ja viipaloi kurkut. Keitä liemi etikasta, sokerista ja mausteista (lisää tilli ja korianteri vasta lopuksi). Lado puhtaisiin lasipurkkeihin kurkkuviipaleita ja kaada liemi mausteineen päälle. Säilytä jääkaapissa
| Kurkut purkissa ja ruma pöytäliina |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti